Η Εταιρεία μας

Για Εμάς

Για Εμάς

Pallis Med

Η εταιρεία PALLIS MED δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης και ενοικίασης ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικού οξυγόνου, βοηθημάτων, εξοπλισμού και αναλώσιμων για ιατρεία και ιδιώτες από το 1974. Μέσα από την πολυετή εμπειρία του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας και συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους διεθνώς, προμηθευτές ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε σύγχρονα, ποιοτικά και επιβεβαιωμένης αποτελεσματικότητας προϊόντα ιατρικής.

είδη για την θεραπεία στο σπίτι με μηνιαία ενοικίαση

Όλα αυτά μέσα από ένα πλαίσιο συνεργασίας που λαμβάνει με συνέπεια και σοβαρότητα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία υγείας και κάθε ιδιώτη που μας τιμάει με την εμπιστοσύνη του. Γι΄ αυτό και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και τεχνικές υπηρεσίες για όλα μας τα προϊόντα, προσφέροντας λύσεις και επιλογές που προσαρμόζονται στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

female nurse nursing home checking sick old woman lying bed
female nurse nursing home checking sick old woman lying bed

Διασφαλίζουμε την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία κάθε περιβάλλοντος υγείας, εξοπλίζοντας ιατρεία όλων των ειδικοτήτων με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Διαγνωστικά μηχανήματα, κρεβάτια και πολυθρόνες εξέτασης, ιατρικά εργαλεία, παρελκόμενα, ιματισμός και αναλώσιμα, αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος της δυναμικής της εταιρείας μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επαγγελματία υγείας. Η εταιρεία μας αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής λειτουργίας του εξοπλισμού σας, παρέχει πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης όποτε και αν χρειαστεί, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και την εγγύηση πιστοποιημένων εργασιών από το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό, είμαστε πάντα δίπλα σας με ένα απλό τηλεφώνημα.

top
elGreek
X